Σοκάρει νέο περιστατικό κακοποίησης ζώων στο Ρέθυμνο – Έβαλε σε σακούλα κουταβάκια

Κρήτη
Σοκάρει νέο περιστατικό κακοποίησης ζώων στο Ρέθυμνο – Έβαλε σε σακούλα κουταβάκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά την φροντίδα, τα κουτάβια πέθαναν με διαφορά μιας ημέρες

Ένα απίστευτο περιστατικό βαρβαρότητας με «πρωταγωνιστές» δύο ανυπεράσπιστα κουταβάκια, έχει θορυβήσει τις τελευταίες ημέρες την Πηγή του δήμου Ρεθύμνου. 

Ασυνείδητος έβαλε σε νάιλον σακούλα δύο νεογέννητα σκυλάκια και εν συνεχεία την κρέμασε σε ένα καλαμιώνα στην κοίτη του ποταμού, με σκοπό να πεθάνουν από ασφυξία. 

Συγκλονισμένη η γυναίκα -που με «οδηγό» τον σκύλο της, βρήκε τα κουταβάκια, τα οποία και φρόντισε για όσες ώρες έμειναν στην ζωή- μιλά στην ΚΡΗΤΗ TV κάνοντας λόγο για ένα έγκλημα που συντελέστηκε στο χωριό της.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Πηγή του δήμου Ρεθύμνου, όπου ασυνείδητος έβαλε σε νάιλον σακούλα δύο νεογέννητα κουτάβια, την έκλεισε καλά και εν συνεχεία την κρέμασε σε ένα καλαμιώνα, στην κοίτη του ποταμού της Πηγής, καταδικάζοντας έτσι τα ανυπεράσπιστα ζωάκια σε αργό και βασανιστικό θάνατο.

Η Ρούλα Γιαννακάκη με το οδηγό τον σκύλο της, μπήκε μέσα στον  καλαμιώνα, όπου αντίκρισε την δεμένη σακούλα, μέσα από την οποία «έβγαινε» το κλάμα των κουταβιών. 

Η κα Γιαννακάκη χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε στο σπίτι της τα νεογέννητα σκυλάκια και με περίσσια αγάπη τα φρόντισε. Δυστυχώς όμως, τα κουταβάκια δεν άντεξαν και με διαφορά μίας ημέρας το ένα από το άλλο, κατέληξαν. 

Η ίδια προτίθεται -όπως λέει- να καταθέσει μήνυση στις αστυνομικές αρχές ώστε η υπόθεση να πάρει την δικαστική οδό, ενώ απευθύνει έκκληση σε κάθε πολίτη να μην σιωπά, όταν πέφτει στην αντίληψη του κάποιο περιστατικό κακοποίησης ζώων.

Το εν λόγω περιστατικό με την βαρβαρότητα που το χαρακτηρίζει δεν είναι το μόνο που συγκλόνισε την μικρή κοινωνία της Πηγής, καθώς στο παρελθόν έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά εγκατάλειψης και κακοποίησης ακόμα και μεγαλόσωμων σκυλιών. 

(Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News