«Θερμό» επεισόδιο στα Σφακιά - Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Χανιά και Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
«Θερμό» επεισόδιο στα Σφακιά - Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Χανιά και Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτοικος της περιοχής απείλησε με όπλο συγχωριανό του

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή των Σφακίων, στα Χανιά, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ δύο συγχωριανών.

Το επεισόδιο σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία πήρε διαστάσεις, με τους δύο άντρες 30 και 34 ετών αντίστοιχα, να λογοφέρνουν και να δημιουργείται ένταση μεταξύ τους, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ένας από τους εμπλεκόμενους φέρεται να έβγαλε και όπλο.

Ωστόσο σύμφωνα με τις έως τώρα πηγές δεν έπεσαν πυροβολισμοί, ούτε και υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ ο φερόμενος δράστης – ο 34χρονος άνδρας - αμέσως μετά εξαφανίστηκε και το θύμα που δέχτηκε την λεκτική επίθεση και την απειλή του όπλου έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατέθεσε μήνυση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή αναζητώντας τον φερόμενο δράστη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες για προληπτικούς λόγους έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και από το Ρέθυμνο, οι οποίες περιφρουρούν την ευρύτερη περιοχή ώστε να μην υπάρξουν… «παρατράγουδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News