Έκρυβαν όπλα σε μετόχι τρεις άνδρες στο Ηράκλειο

Ρέθυμνο
Έκρυβαν όπλα σε μετόχι τρεις άνδρες στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε τρεις άνδρες, ελληνικής καταγωγής, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στο Ηράκλειο

Τρεις άνδρες ελληνικής καταγωγής πιάστηκαν στη… «φάκα» σήμερα, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα το πρωί και μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, κατά τη διάρκεια έρευνας σε οικίες των τριών ημεδαπών και συγκεκριμένα σε μετόχι ιδιοκτησίας τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλια, γεμιστήρες, κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια.

Ειδικότερα, στην κατοχή τους βρέθηκαν 3 πιστόλια, 2 κυνηγετικά όπλα, 3 γεμιστήρες, 238 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μία ξιφολόγχη πολεμικού όπλου με θήκη, εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων και μία δερμάτινη φυσιγγιοθήκη, καθώς και εξάρτημα καθαρισμού όπλων.

Οι άνδρες συνελήφθησαν, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της αστυνομίας, αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν, τρεις (3) ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν 3 πιστόλια, γεμιστήρες, 2 κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια

Συνελήφθησαν, σήμερα (25.05.2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του  Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, τρείς ημεδαποί  κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (25.05.2021) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν έρευνες στις οικίες των ημεδαπών και σε μετόχι ιδιοκτησίας τους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 3 πιστόλια,
  • 2 κυνηγετικά όπλα,
  • 3 γεμιστήρες,
  • 238 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
  • ξιφολόγχη πολεμικού όπλου με θήκη,
  • εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων,
  • δερμάτινη φυσιγγιοθήκη και εξάρτημα καθαρισμού όπλων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News