Δομή Παροχής Συσσιτίου Ρεθύμνου: Πλήρες γεύμα στους ωφελούμενους το προσεχές Σάββατο

Ρέθυμνο
Δομή Παροχής Συσσιτίου Ρεθύμνου: Πλήρες γεύμα στους ωφελούμενους το προσεχές Σάββατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλειστή θα παραμείνει την Παρασκευή 21/5 λόγω εορτασμοί του Ι.Ν Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Ρεθύμνης (Σύμπραξη: Δήμος Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>), ενημερώνει τους συμπολίτες ωφελούμενους ότι λόγω της εορτής του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα παροχής των υπηρεσιών της.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 21 Μαϊου 2021 που εορτάζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, η Δομή παροχής Συσσιτίου θα παραμείνει κλειστή .

Το Σάββατο 22 Μαϊου 2021, η Δομή θα λειτουργήσει κανονικά και θα προετοιμάσει γεύμα για όλους τους ωφελούμενους, προσφέροντας κανονικό γεύμα που θα συνοδεύεται από άλλα τρόφιμα (αρτοσκευάσματα/ λαχανικά / φρούτα,κ.τ.λ.), τα οποία θα προκύψουν από χορηγίες που γενναιόδωρα προσφέρουν συμπολίτες.

Με την ευκαιρία, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, οι συνεργαζόμενοι φορείς της Δομής Σίτισης και οι εργαζόμενοι της, εύχονται σε όλους του συμπολίτες και ειδικά στους έχοντες ανάγκη τις υπηρεσίες της Χρόνια Πολλά με Υγεία, υπέρβαση όλων των δυσκολιών, Δύναμη κι Αισιοδοξία!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News