Ρέθυμνο

Ξυλοδαρμό χειριστή από αιρετό καταγγέλλει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου

Καλεί τον Δήμαρχο Ρεθύμνου να προβεί άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες

Για επίθεση αιρετού σε χειριστή στο δήμο Ρεθύμνου κάνει λόγο το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου που υποστηρίζει ότι μετά από καβγά του προκάλεσε σωματικές βλάβες. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου καταδικάζει απερίφραστα την αποτρόπαιη επίθεση και τον ξυλοδαρμό του συναδέλφου εργαζόμενου χειριστή του Δήμου Ρεθύμνου από αιρετό και εκφράζει την αλληλεγγύη του στο θύμα της επίθεσης.

Ο συγκεκριμένος αιρετός, μετά από έντονη λογομαχία χτύπησε τον συνάδελφο εργαζόμενο χειριστή, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι καμία βίαιη συμπεριφορά κατά εργαζομένων και μάλιστα κατά την ώρα εργασίας τους, δεν μπορεί να είναι ανεκτή από την κοινωνία του Ρεθύμνου.

Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από τους εργαζόμενους και όλους τους  Ρεθεμνιώτες και μόνο θλίψη και οργή προκαλούν.

Καλούμε τον Δήμαρχο Ρεθύμνου  κ. Γ. Μαρινάκη, να προβεί άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να προστατευθεί η σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων του Δήμου,  για να συνεχίσουν να εκτελούν απρόσκοπτα τα καθήκοντά τους".

 

φωτογραφία pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια