«Μπούκαραν» σε επιχείρηση & «σούφρωσαν» ηλεκτρονικές συσκευές

Ρέθυμνο
«Μπούκαραν» σε επιχείρηση & «σούφρωσαν» ηλεκτρονικές συσκευές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν άμεσα, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή.

Δύο άτομα συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ρέθυμνο, τα οποία κατηγορούνται για κλοπή.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα - αλλοδαποί και οι δύο - οι οποίοι αφαίρεσαν από επιχείρηση ιδιοκτησίας άνδρα, ελληνικής καταγωγής, ηλεκτρονικές συσκευές και πιο συγκεκριμένα σκληρούς δίσκους και θήκες εξωτερικού δίσκου.

Τα δύο άτομα αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τους οι αφαιρεθέντες ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες και αποδόθηκαν στον παθόντα, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Συνελήφθησαν, άμεσα σήμερα (17.05.2021) το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα σήμερα (17.05.2021) το μεσημέρι, οι ανωτέρω αλλοδαποί αφαίρεσαν από επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού ηλεκτρονικές συσκευές (σκληρούς δίσκους, θήκες εξωτερικού δίσκου).

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκαν, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τους οι αφαιρεθέντες ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News