Ρέθυμνο

Self test: Εξαντλήθηκαν τα αποθέματα στο Ρέθυμνο - Νέο αλαλούμ με τη διάθεση σε γονείς & εκπαιδευτικούς

Στα «κρύα του λουτρού» εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι στο Ρέθυμνο

Στα «κρύα του λουτρού» έμειναν το πρωί στο Ρέθυμνο όσοι γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί πήγαν στα φαρμακεία του νομού για να προμηθευτούν τα απαραίτητα selftests

Μια απίστευτη ταλαιπωρία μέχρις ότου να προμηθευτούν τα απαραίτητα self testsγια τα παιδιά τους έχουν υποστεί τα τελευταία 24ωρα οι γονείς των μαθητών αλλά και οι εκπαιδευτικοί στο Ρέθυμνο, με αποκορύφωμα την σημερινή ημέρα, όπου παρατηρήθηκε προσωρινή έλλειψη στα φαρμακεία του νομού. 

Οι ενδιαφερόμενοι που έμειναν κυριολεκτικά στα κρύα του λουτρού, ενημερώνονταν από τους φαρμακοποιούς πως εξαντλήθηκαν όλα τα αποθέματα ακόμα και στην κεντρική φαρμακαποθήκη. 

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει ο φαρμακευτικός σύλλογος μέχρι το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το πρωί εκτιμάται ότι θα γίνει ανεφοδιασμός της φαρμακαποθήκης του Ρεθύμνου, ώστε να ξεκινήσει και πάλι η διάθεση των selftests. 

Η Ευρυδίκη Ψυχαράκη που κάνει λόγο για ένα απίστευτο αλαλούμ στην προμήθεια και την διάθεση self tests, ξεκαθαρίζει πως η ευθύνη για αυτό ανήκει καθαρά στην πολιτεία και όχι στους φαρμακοποιούς. 

Και όλα αυτά την στιγμή που αρκετοί γονείς στο Ρέθυμνο εκφράζουν και πάλι την έντονη δυσαρέσκεια τους για τα ελλιπή μέτρα καθαρισμού και υγιεινής που τηρούνται στα σχολεία του νομού με την επαναλειτουργία τους.

Με βάση πάντως τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή self tests θα διατίθενται σε ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους.

 

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια