Ρέθυμνο

Διενέργεια Rapid Tests στο νομό Ρεθύμνου

Δείτε τις ημερομηνίες

Aπό τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι η Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ της Π.Ε. Ρεθύμνης σε συνεργασία με  τον Δήμο  Ρεθύμνης, το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική & Μουσική Παιδεία», την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε.  Ρεθύμνης και την πολύτιμη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού, θα διενεργήσουν  δωρεάν Rapid Tests  για την ανίχνευση του COVID-19  των πολιτών.

         Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν:

-  Την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 στο 3ο Κ.Α.Π.Η. Ρεθύμνου  (Εμμ. Παχλά 142, Περιβόλια), από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

-Την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 στο Κεντρικό Κ.Α.Π.Η Ρεθύμνου (Μοάτσου 2) από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της Αστυνομικής τους ταυτότητας τους καθώς και το νούμερο του κινητού τους, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του Rapid Test μέσα σε λίγες ώρες από την λήψη του.

        Η συμμετοχή και παρουσία  των πολιτών του δήμου Ρεθύμνου κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστικής σημασίας για την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

        Παράκληση να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας  (χρήση μάσκας) και αποφυγής του συνωστισμού.

Δωρεάν rapid test την Τρίτη 11 Μαΐου στον Πλάτανο Αμαρίου

Την Τρίτη 11 Μαΐου 2021, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρίου θα πραγματοποιεί δωρεάν rapid test για τον Covid-19 στο χώρο του Νηπιαγωγείου Πλατάνου.

Οι πολίτες που το επιθυμούν, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας τους (Α.Μ.Κ.Α.), καθώς και να γνωρίζουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

Για πληροφορίες: τηλέφωνο επικοινωνίας 28333 40103, Δημητράκη Ελένη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια