Ρέθυμνο

Προσφορά της Creta Farms για το Πασχαλινό Τραπέζι ευπαθών κοινωνικών ομάδων στο Ρέθυμνο

Η συνάντηση του Δημάρχου Ρεθύμνου και του ιδιοκτήτη της εταιρείας

Επιταγές αξίας 50 Ευρώ για το Πασχαλινό Τραπέζι, προκειμένου να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες , σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, παρέδωσε σήμερα ο ιδιοκτήτης της Creta Farms κ. Δημήτρης Βιντζηλαίος, στον Δήμαρχο Ρεθύμνου.

«O Δήμαρχος Ρεθύμνης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρεθύμνης ευχαριστούν θερμά την Εταιρεία Creta Farms και τον ιδιοκτήτη της κ. Δημήτρη Βιντζηλαίο , ο οποίος σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχε με τον Δήμαρχο Ρεθύμνης την περασμένη Παρασκευή , επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο και παρέδωσε ενώπιον του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και της Διευθύντριας Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ρεθύμνης κας Ιωάννας Υπερηφάνου 620 επιταγές των 50 Ευρώ έκαστη , προκειμένου να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες , σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές , τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που ανταποκρίνονται στην κάλυψη διαφόρων αναγκών των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων δίνοντας τους την δυνατότητα να στρώσουν με επάρκεια και αξιοπρέπεια το « Πασχαλινό Τραπέζι » , αποδεικνύουν την ύπαρξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης , ενώ παράλληλα τιμούν τον Επιχειρηματία που το αποφάσισε.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια