Υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων: Στο εδώλιο Χανιώτης που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος 5 παιδιών

Κρήτη
Υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων: Στο εδώλιο Χανιώτης που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος 5 παιδιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 38χρονος αρνείται κάθε κατηγορία σε βάρος του

Μια υπόθεση ασέλγειας σε βάρος πέντε ανηλίκων παιδιών αναβιώνει τα τελευταία 24ωρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο  Ρεθύμνου, με κατηγορούμενο έναν 38χρονο σήμερα Χανιώτη, ο οποίος αρνείται κάθε κατηγορία.

Η ακροαματική διαδικασία -που ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας- συνεχίζεται και σήμερα σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. 

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του δικαστηρίου κατέθεσαν πέντε μάρτυρες, μεταξύ των οποίων ήταν η βασική μηνύτρια και άλλα τέσσερα άτομα, ενώ σήμερα έχουν κληθεί και καταθέτουν από το πρωί άλλοι τρεις μάρτυρες κατηγορίας, καθώς και τέσσερα ακόμη άτομα υπεράσπισης. 

Ακολούθως, αναμένεται η απολογία του κατηγορούμενου, η εισαγγελική πρόταση, οι αγορεύσεις των συνηγόρων των δύο πλευρών και φυσικά η έκδοση της απόφαση της έδρας. 

Ωστόσο, το απόγευμα η συνεδρίαση διακόπηκε, αμέσως μετά την απολογία του κατηγορούμενου -ο οποίος για μία ακόμη φορά φέρεται να υποστήριξε πως η κατηγορία που τον βαρύνει είναι μια συνομωσία- και θα συνεχιστεί στις 9 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, 12 Απριλίου. 

Το κατηγορητήριο

Με βάση το κατηγορητήριο ο 38χρονος σήμερα Χανιώτης, που διέμενε σε χωριό του δήμου Πλατανιά, προφασιζόμενος ότι θα προσφέρει βοήθεια στο μάθημα των Αγγλικών, φέρεται να είχε οδηγήσει στο σπίτι του πέντε ανήλικους, όπου αντί για αγγλικά, φέρεται να είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ οι συνήγοροι του κάνουν λόγο για «χειραγωγημένες μαρτυρίες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα». 

Η υπόθεση αυτή που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία των Χανίων, είδε το φως της δημοσιότητας ακριβώς πριν από έναν χρόνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News