«Τρελή» πορεία Ι.Χ. τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
«Τρελή» πορεία Ι.Χ. τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφού χτύπησε δύο σταθμευμένα ΙΧ και παρέσυρε τα φυτά του πεζοδρομίου κατέληξε σε στύλο της ΔΕΗ στο ύψος του στρατοπέδου

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες, παρά μόνο υλικές ζημιές. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στην ευθεία στο ύψος του στρατοπέδου, όταν ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας νεαρός άνδρας 26 ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο σταθμευμένα οχήματα, ενώ συνεχίζοντας την «τρελή» και ανεξέλεγκτη πορεία του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, παρέσυρε τα φυτά και ακινητοποιήθηκε σε έναν τσιμεντένιο στύλο της ΔΕΗ.

Το όχημα είχε κατεύθυνση από την πόλη του Ρεθύμνου προς το Ατσιπόπουλου, ενώ προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα που χτύπησε, όπως επίσης σημαντικές είναι οι ζημιές που υπέστη και το ίδιο το ΙΧ. 

Διερχόμενοι που είδαν το τρακαρισμένο όχημα, ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον οδηγό του στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο νεαρός οδηγός του οχήματος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ενώ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, διερευνά το τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News