Η αγγελία για αυτοκίνητο ήταν.... απάτη – «Φτερά» έκαναν 2.000 ευρώ

Ρέθυμνο
Η αγγελία για αυτοκίνητο ήταν.... απάτη – «Φτερά» έκαναν 2.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύμα ένας 20χρονος άνδρας στο Ρέθυμνο που κατέθεσε το ποσό

Θύμα απάτης έπεσε 20χρονος άνδρας στο Ρέθυμνο ο οποίος θέλησε να αγοράσει αυτοκίνητο μέσω αγγελίας στο Facebook αλλά τελικά είδε τις 2.000 ευρώ που κατέθεσε να κάνουν «φτερά». Για το θέμα συνελήφθη μια γυναίκα στην Ηλεία στην οποία ανήκε ο λογαριασμός κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε την Παρασκευή από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου και συνελήφθη Ελληνίδα κατηγορούμενη για το αδίκημα της απάτης.

Συγκεκριμένα άγνωστος δράστης παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, αναρτώντας την Πέμπτη αγγελία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με πώληση αυτοκίνητου, κατάφερε να πείσει τον 20χρονο να του καταβάλει σε λογαριασμό που του υπέδειξε, το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει στην Ελληνίδα. Κατόπιν παραγγελίας στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας Ηλείας, εντοπίστηκε  και συνελήφθη την Παρασκευή η γυναίκα ενώ πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι της όπου βρέθηκε τραπεζικό βιβλιάριο καταθέσεων με στοιχεία ανάληψης πόσου που  κατέθεσε ο 20χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News