Ρέθυμνο

Εξιχνιάστηκε ληστεία στο Ρέθυμνο και συνελήφθη ο δράστης

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού

Εντοπίστηκε άνδρας που είχε εισβάλει σε οικία τον περασμένο μήνα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, καθώς και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απέσπασε από ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ημεδαπού άνδρα, ο οποίος επιπλέον συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:  

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (19.03.2021) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ληστεία η οποία διεπράχθηκε σε οικία στο Ρέθυμνο.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού ο οποίος κατηγορείται για ληστεία. Επιπλέον συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, την 26.02.2021 άγνωστο άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απέσπασε από ημεδαπό το χρηματικό πόσο των 700 ευρώ.

Από την ενδελεχή και αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και τη μεθοδική συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, προέκυψε ότι ο ανωτέρω ημεδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω ληστεία.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια