Είχε ρημάξει αυτοκίνητα και επιχείρηση στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Είχε ρημάξει αυτοκίνητα και επιχείρηση στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρίσκεται "πίσω" από 5 υποθέσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν το πρωί της Πέμπτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, 5 υποθέσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε αυτοκίνητα και σε επιχείρηση στο Ρέθυμνο. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη άνδρας κατηγορούμενος για κλοπή.

Συγκεκριμένα άγνωστος δράστης  στις  17.03.2021 το βράδυ, έκλεψε από  όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, χρηματικό ποσό. Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ημεδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση διαπιστώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 13.03.2021 έως την 17.03.2021 ο εν λόγω άνδρας είχε διαπράξει ακόμη 4 κλοπές σε οχήματα και επιχείρηση αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, κινητό τηλέφωνο, μία χρεωστική κάρτα, εξαρτήματα κινητού τηλεφώνου (ζευγάρι ακουστικά) και ζεύγος διοπτρών (κιάλια).

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου αναζητήθηκε, εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα ένα εκ το οποίο είχε αφαιρέσει, η κλεμμένη χρεωστική κάρτα, το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ και εξαρτήματα κινητού τηλεφώνου.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν κατείχε την απαραίτητη από τον νόμο ιατρική συνταγή, δύο  αναδιπλούμενα μαχαίρια, τα κλεμμένα γυαλιά,  δύο φακοί, και εξαρτήματα κινητού τηλεφώνου (ζευγάρι ακουστικά).

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, τα κλεμμένα είδη αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News