Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Το νοσταλγικό βίντεο για την ακύρωση των εκδηλώσεων - «Για να βρεθούμε ξανά και να μη λείπει κανείς»

Πολιτισμός
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Το νοσταλγικό βίντεο για την ακύρωση των εκδηλώσεων - «Για να βρεθούμε ξανά και να μη λείπει κανείς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμία παρέλαση και ανοικτή εκδήλωση φέτος - Η ανακοίνωση της επιτροπής

Με ένα νοσταλγικό βίντεο και την ευχή για "καλύτερες ημέρες" ο Δήμος Ρεθύμνου ανακοινώνει την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων για φέτος.

Όπως αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στο βίντεο: "Ας ξαναβρούμε το χαμόγελο που κρύβουν οι μάσκες. Να το αποκαλύψουμε, μέσα από τις αναμνήσεις μας. Σε μια χρονιά με απώλειες, ας ξαναζήσουμε το δικό μας παραμύθι. Ελπίζουμε, ονειρευόμαστε και πάνω από όλα μένουμε ασφαλείς. Για να βρεθούμε ξανά και να μη λείπει κανείς".

Την προσοχή των Κρητικών εφιστά η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού λόγω του κινδύνου και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν λόγω κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Φέτος, για πρώτη φορά στη μακραίωνη ιστορία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, δεν πραγματοποιείται καμία καρναβαλική παρέλαση και ανοικτή εκδήλωση, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Υπακούοντας στους κανόνες που έχουν επιβληθεί για προστασία της κοινωνίας, κρατάμε την επαφή μεταξύ των ομάδων και όλων των συντελεστών μέσω διαδικτύου και επικοινωνούμε με τους φίλους του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού μέσω των τηλεοπτικών στιγμών των τελευταίων ετών .

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν καθημερινά σποτάκια από τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού 2020 που πραγματοποιήθηκαν καθώς και άλλα σποτ που κάποιες  Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού  δημιούργησαν για την φετινή χρονιά.

Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο, με την υπόσχεση να επιστρέψουμε πιο δημιουργικοί, για ένα ακόμα καλύτερο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

Καλές Απόκριες!» 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News