Ρέθυμνο

Διανομή τροφίμων στο Ρέθυμνο

Την Τρίτη και την Τετάρτη

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος  ΤΕΒΑ  του Δήμου Ρεθύμνης, ότι θα πραγματοποιηθεί  διανομή οπωροκηπευτικών ειδών   ( κρεμμύδια, μήλα, πατάτες   ) και παξιμαδιού.

Σε εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του ιού,  η διανομή θα πραγματοποιηθεί τμηματικά και συγκεκριμένα:   Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021  και  την Τέταρτη  24 Φεβρουαρίου 2021,  στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου - περιοχή Μασταμπά ) Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με προσωπικά sms  για την ακριβή ημέρα και ώρα που θα μπορούν να παραλάβουν τα τρόφιμα.  Ωστόσο, για κάθε πληροφορία μπορούν  ν’ απευθύνονται στο τηλ:  28310 52191.

Κατά τη διανομή θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τους ωφελούμενους ( μάσκα, γάντια, τήρηση  αποστάσεων ασφάλειας)  .

Σημειώνεται ότι επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή,  οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια