Νεκρός από κορωνοϊό, ασθενής στο νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ρέθυμνο
Νεκρός από κορωνοϊό, ασθενής στο νοσοκομείου Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα

Ένας ηλικιωμένος "έσβησε" σήμερα, στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, λόγω κορωνοϊού.

Ο 85χρονος νοσηλευόταν τις 3 τελευταίες ημέρες στην κλινική covid του Νοσοκομείου, ωστόσο η υγεία του φαίνεται ότι επιδεινώθηκε και σήμερα απεβίωσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ηλικιωμένος  έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θάνατος του 85χρονου, σήμερα, είναι ο τρίτος  κατά σειρά που καταγράφεται στην κλινική covid του ρεθυμνιώτικου νοσοκομείου, καθώς στις 15 Φεβρουαρίου ένας  85χρονος που νοσηλευόταν στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Ρεθύμνου από τις αρχές Φεβρουαρίου, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, κατέληξε  ενώ στις 7 Δεκεμβρίου ένας ακόμα Ρεθυμνιώτης, 86 ετών -που επίσης νοσηλευόταν στην ίδια κλινική- είχε πεθάνει.

Ωστόσο και στο πρόσφατο παρελθόν, δύο ακόμα Ρεθυμνιώτες έχασαν την ζωή τους από τον φονικό ιό. Ο ένας ήταν 52 ετών και είχε καταλήξει ενώ νοσηλευόταν για ημέρες σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ ο άλλος που ήταν 61 ετών, είχε καταλήξει στο σπίτι του ενώ βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, επειδή έφερε ήπια συμπτώματα του ιού. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση δεν αποδείχτηκε ποτέ εάν ο άνθρωπος αυτός κατέληξε από κορωνοιό ή από υποκείμενα νοσήματα, από τα οποία έπασχε.

Φωτογραφία: intime

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News