Δημοτικό Αγιάς Μυλοποτάμου: «Παιδιά κάνουν μάθημα και… πέφτουν σοβάδες στο κεφάλι τους»

Ρέθυμνο
Δημοτικό Αγιάς Μυλοποτάμου: «Παιδιά κάνουν μάθημα και… πέφτουν σοβάδες στο κεφάλι τους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες εικόνες από το Δημοτικό - Τι υποστηρίζει ο Διευθυντής του Σχολείου

Σε τριτοκοσμικές συνθήκες κάνουν μάθημα οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγιάς Μυλοποτάμου.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει (κυρίως) το ένα από τα δύο κτήρια του Διθέσιου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς Μυλοποτάμου είναι σοβαρά.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού στο Facebook, το κτήριο αντιμετωπίζει προβλήματα υγρασίας, ενώ, σύμφωνα με το Διευθυντή, κ. Σταυριανίδη Παναγιώτη, πριν από μερικούς μήνες το σχολείο είχε πλημμυρίσει.

«Ο Δήμος Μυλοποτάμου έχει δεσμευτεί πως θα προχωρήσει σε επισκευές των ζημιών στο σχολείο μας, εδώ και χρόνια», ανέφερε στο neakriti.gr ο κ. Σταυριανίδης. «Από πλευράς Δήμου γίνονται προσπάθειες. Για παράδειγμα, πρόσφατα αποκτήσαμε ίντερνετ», συμπλήρωσε.

Ωστόσο, όπως τόνισε «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι μια γενναία παρέμβαση και μάλιστα προτού περάσει και ο υπόλοιπος χειμώνας. Δεν γίνεται να κάνουν μάθημα τα παιδάκια και να… πέφτουν οι σοβάδες στο κεφάλι τους!».

Πάντως, όπως είπε και ο κ. Σταυριανίδη, σε βοηθητικές ενέργειες για το σχολείο προχωρά τόσο ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, όσο και οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News