Το σοκαριστικό τροχαίο έξω από σχολείο στο Ρέθυμνο επανάφερε το πρόβλημα - Οι γονείς ζητούν λύση!

Ρέθυμνο
Το σοκαριστικό τροχαίο έξω από σχολείο στο Ρέθυμνο επανάφερε το πρόβλημα - Οι γονείς ζητούν λύση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες που κόβουν την… ανάσα έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου – Όπως αναφέρουν οι γονείς «εμείς κάνουμε κάθε μεσημέρι τους τροχονόμους»

Εικόνες σαν και αυτές που παρακολουθείται στους δέκτες σας με τους γονείς να είναι καταμεσής του επαρχιακού δρόμου μαζί με τα παιδιά τους, καταγράφονται καθημερινά εδώ και χρόνια έξω από το δημοτικό σχολείο του Αγίου Νικολάου στο Ρέθυμνο, αποδεικνύοντας περίτρανα πως για να μπεις ή να βγεις από το σχολείο αναγκαστικά παίζεις την ζωή σου «κορώνα γράμματα».

Και ενώ όλοι πίστευαν πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί ένα τροχαίο με απρόβλεπτες συνέπειες, τελικά η στιγμή αυτή έφτασε πριν λίγα 24ωρα. Σταθμευμένο αγροτικό αυτοκίνητο με επιβάτες έναν πατέρα και το μόλις 2 ετών παιδί του, παρασύρθηκε και εκτοπίστηκε όταν ΙΧ που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω του και στην συνέχεια ήρθε τούμπα. Από την σφοδρότατη σύγκρουση ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, αλλά ουδείς γνωρίζει το αύριο.

Το σχολείο μετά το τροχαίο παραμένει κλειστό με πρωτοβουλία των γονέων σε ένδειξη διαμαρτυρίας, με τους ίδιους να αξιώνουν λύση εδώ και τώρα για την ασφάλεια των παιδιών τους.

Οι γονείς ζητούν από τον δήμο Ρεθύμνου να διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο δημοτικού οικοπέδου που γειτνιάζει με το σχολείο για να αξιοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης των σχολικών λεωφορείων.

Το δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου - στο οποίο φοιτούν 123 μαθητές - έχει είσοδο πάνω ακριβώς στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει το Ρέθυμνο με το Πέραμα μέσω Σταυρωμένου, ενώ το πεζοδρόμιο μπροστά από το σχολείο είναι κυριολεκτικά μικροσκοπικό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

(Φωτογραφία: Facebook)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News