Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Έξι κρούσματα από τέσσερις διαφορετικές οικογένειες «αποκάλυψαν» τα rapid test στο Μπαλί

«Η κατάσταση στην περιοχή είναι υπό έλεγχο», τονίζουν οι υγειονομικοί του Ρεθύμνου

Ελεγχόμενη χαρακτηρίζουν οι υγειονομικοί του Ρεθύμνου την κατάσταση στο Μπαλί του δήμου Μυλοποτάμου, όπου τα σημερινά 266 rapid test που έγιναν στους περισσότερους κατοίκους της παραθαλάσσιας περιοχής, αλλά και σε 12 ακόμη από άλλα χωριά, έδειξαν 6 θετικά κρούσματα. Μάλιστα οι σημερινοί έλεγχοι έγιναν από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο Ρέθυμνο.  

Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι τα κρούσματα προέρχονται από 4 διαφορετικές οικογένειες, όπου στην μία μάλιστα είναι δύο παιδιά και ο πατέρας, ενώ τα άλλα τρία είναι διάσπαρτα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο επίσης ότι τα 5 από τα 6 σημερινά κρούσματα συνδέονται με το λύκειο Πανόρμου, όπου έχουν βρεθεί θετικοί μαθητές, ενώ 1 χαρακτηρίζεται ως «ορφανό» και διερευνάται πως προέκυψε η μόλυνση. Τώρα και οι 6 θετικοί κάτοικοι του Μπαλίου που έχουν τεθεί σε καραντίνα, αναμένουν τα αποτελέσματα των μοριακών ελέγχων. 

Να σημειωθεί πάντως ότι το Μπαλί -πέρα από τα 6 σημερινά επιβεβαιωμένα κρούσματα- πριν από περίπου 10 ημέρες είχε «δώσει» άλλες 8 μολύνσεις, που ήταν 6 μαθητές και 2 ακόμα άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον.

(Φωτογραφία Αρχείου RawPixel)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια