Δύο κρούσματα κορωνοϊού και στα Ανώγεια

Ρέθυμνο
Δύο κρούσματα κορωνοϊού και στα Ανώγεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο Ρέθυμνο, λόγω αυξημένων κρουσμάτων

Αναστάτωση και μεγάλη ανησυχία και στα Ανώγεια, καθώς εντοπίστηκαν δύο κρούσματα κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο άτομα, που προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες υπεβλήθησαν σε rapid test στα οποία βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Μετά τα rapid test υπεβλήθηκαν και σε μοριακό έλεγχο, με τα αποτελέσματα να αναμένονται.

Την ίδια ώρα η αγωνία της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλη, με τους κατοίκους της ορεινής κωμόπολης να επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test, ενώ σύμφωνα πληροφορίες άμεσα θα ζητήσουν οι Αρχές να πάει κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ ώστε να μπορέσουν οι κάτοικοι να ελεγχθούν.

Σημειώνεται ότι για τρίτη ημέρα στο νομό παρατηρείται νέα αύξηση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, μάλιστα το απόγευμα έγινε γνωστό ότι μία ακόμη υπάλληλος του δήμου Ρεθύμνου είναι θετική στον κορωνοϊό, καθώς επίσης και δύο μαθήτριες που φοιτούν στη Β’ Λυκείου Πανόρμου.

Επίσης θετικός στον ιό διαγνώστηκε και ένας μοναχός που βρίσκεται σε μοναστήρι στα όρια του δήμου Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Ρεθύμνης εντάσσεται στις «κόκκινες» περιοχές, όπως ανακοινώθηκε στη σημερινή ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά, ενώ το τελευταίο 24ωρο στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, εντοπίζονται 18 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News