Εντοπίστηκε ο άνδρας που καλλιεργούσε δενδρύλλια στον ορεινό Μυλοπόταμο

Ρέθυμνο
Εντοπίστηκε ο άνδρας που καλλιεργούσε δενδρύλλια στον ορεινό Μυλοπόταμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημεδαπός είχε προβεί στην καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης - Τα καλλιεργούσε επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους

21 δενδρύλλια καλλιεργούσε επιμελώς άνδρας σε ορεινή περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου.

Πριν από επτά μήνες και συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου του 2020 η φυτεία των 21 δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Σήμερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας εξιχνιάστηκε η υπόθεση καλλιέργειας, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας και προέκυψε ότι άνδρας ελληνικής καταγωγής είχε προβεί στην καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, υπόθεση καλλιέργειας - φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου την 09.07.2020 (σχετικό το από 09.07.2020 Δελτίο Τύπου μας).

Ειδικότερα από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την αναλυτική αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ημεδαπός είχε προβεί στην καλλιέργεια μιας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούσε επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά 21 δενδρύλλια.

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News