Ρέθυμνο

Διαψεύδει η Διοίκηση του Νοσοκομείου το κλείσιμο της Παθολογικής: «Η Κλινική λειτουργεί κανονικά»

Τι αναφέρει η Διοίκηση του Νοσοκομείου σε ανακοίνωση

«Απάντηση» στα δημοσιεύματα αναφορικά με το ότι δεν θα πραγματοποιούνται εισαγωγές ασθενών στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, δίνει η Διοίκηση του Νοσοκομείου

Απάντηση στην ανακοίνωση που υπογράφει η διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Ελένη Ιωαννίδου - στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι λόγω έλλειψης γιατρών στο Νοσοκομείο η Παθολογική Κλινική δε θα δέχεται νέα περιστατικά, - δίνει η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφορικά με το γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιούνται εισαγωγές ασθενών στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, σας ενημερώνουμε ότι η Κλινική λειτουργεί κανονικά εξυπηρετώντας όλα τα παθολογικά περιστατικά.

Τα όργανα που νομιμοποιούνται για τη λειτουργία της Κλινικής και του Νοσοκομείου ουδέποτε αποφάσισαν για το αντίθετο, καθιστώντας την είδηση περί αναστολής λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής ψευδή.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου διερευνά τους λόγους και τις συνέπειες συμπεριφορών που προάγουν παράνομες αποφάσεις και ανακοινώσεις αυτών από μη αρμόδιους, προκαλώντας αίσθημα ανασφάλειας στην τοπική κοινωνία και στους ασθενείς και σκοπεύει να προβεί στην εφαρμογή των σχετικών διαδικασιών που ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

Από τη Διοίκηση του

Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Μαρκάκης Ελευθέριος»

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια