Γεράνι Ρεθύμνου: Ανησυχία μετά τα κρούσματα - Ποιοι μαθητές θα μπουν σε προληπτική καραντίνα

Ρέθυμνο
Γεράνι Ρεθύμνου: Ανησυχία μετά τα κρούσματα - Ποιοι μαθητές θα μπουν σε προληπτική καραντίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παράκληση της Κοινότητας Γερανίου, με αφορμή το άνοιγμα των Σχολείων

Ανησυχία εξακολουθεί να επικρατεί στο Γεράνι Ρεθύμνου, μετά τα 6 επιβεβαιωμένα - μέχρι στιγμής - κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην περιοχή.

Μάλιστα, μέχρι και το πρωί της Κυριακής αναμένονταν τα αποτελέσματα δύο ακόμη τεστ που είχαν πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες ώρες.

Παρά την αγωνία των κατοίκων αύριο, Δευτέρα, το Δημοτικό Σχολείο Γερανίου, θα ανοίξει, κανονικά, με βάση την απόφαση του Υπουργείου.

Έτσι, η Κοινότητα Γερανίου, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook απευθύνει έκκληση στους γονείς των μαθητών που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα διαγνωσμένα θετικά στον κορωνοϊό, να μην «στείλουν» τα παιδιά τους στο σχολείο και να τα θέσουν σε προληπτικό14ημερο κατ’ οίκον περιορισμό, προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

Η ανακοίνωση της Κοινότητας:

«Σας ενημερώνουμε ότι μετά από επικοινωνία με τον κύριο Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Γερανιου, μας γνωστοποίησε ότι αύριο θα ανοίξει κανονικά το σχολείο για μαθήματα σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Παρακαλούμε εφόσον υπάρχουν μαθητές στο περιβάλλον των ατόμων που διαγνώστηκαν με κορονοιου στο χωριό μας  να ακολουθήσουν πιστά  τις οδηγίες του ΕΟΔΥ,  για 14ημερη προληπτική καραντίνα, και να ενημερώσουν τον Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Γερανιου.

Να τηρούμε τα μέτρα προστασίας όπως έχουν καθοριστεί από τον ΕΟΔΥ  για την ασφαλή και ομαλή  λειτουργία του σχολείου μας.»

(Φωτογραφία Unsplash)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News