Τι ζητούν οι πολίτες από τους Δημάρχους Χανίων και Ρεθύμνου

Κρήτη
Τι ζητούν οι πολίτες από τους Δημάρχους Χανίων και Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ζητήματα που απασχολούν τις δυο πόλεις

Ως αγώνα δρόμου χαρακτήρισε τον ρόλο της αυτοδιοίκησης αυτές τις δύσκολες εποχές ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις με τις ασφαλτοστρώσες που έχουν γίνει σε μεγάλο δίκτυο δρόμων των Χανίων, κάτι στο οποίο βοήθησε και η καραντίνα με την δημοτική αρχή των Χανίων να προχωρά πολύ γρήγορα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το δίκτυο παρεμβάσεων στον αστικό ιστό αλλά και στο μεγάλο σχέδιο των ποδηλατοδρόμων.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του για το 2021 τονίζοντας ότι η πανδημία επηρεάζει αρκετά την δυναμική των δήμων. Άλλωστε δεν ξεχνάμε ότι το Ρέθυμνο είναι από τις πόλεις που έχουν λαβωθεί μέσα σε αυτούς της μήνες της υγειονομικής κρίσης μιας και μπήκε στο χειμώνα μετά από μια κακή τουριστική χρονιά.

Ένα πανεπιστήμιο που παραμένει ουσιαστικά κλειστό με τους φοιτητές να έχουν αφήσει την πόλη ενώ ταυτόχρονα χάθηκε και η δυναμική καρναβαλική περίοδος και του 2020 αλλά και του 2021 με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία της περιοχής.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News