Κορωνοϊός - Ρέθυμνο: 73χρονος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Χανίων

Ρέθυμνο
Κορωνοϊός - Ρέθυμνο: 73χρονος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σοβαρή κατάσταση η υγεία του

Περιπέτεια για 73χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλευόταν τις προηγούμενες ημέρες με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Αρχικά και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 73χρονος άνδρας, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην χειρουργική κλινική  τα ξημερώματα της 25ης Νοεμβρίου και μάλιστα είχε παραμείνει έως και τις 27 του μήνα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που παρουσίασε χωρίς να είναι θετικός στον κορωνοιό.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα και ενώ ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο σπίτι του, εμφάνισε συμπτώματα του ιού, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο, να υποβληθεί σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό και έτσι να χρειαστεί να νοσηλευθεί στην κλινική covid του ιδρύματος.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί, ωστόσο επειδή το νοσοκομείο δεν υποστηρίζεται από εντατικολόγους με συνέπεια να μην λειτουργεί και μονάδα ΜΕΘ Covid, έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο της Κρήτης.

Έτσι νωρίτερα στήθηκε επιχείρηση και ο ασθενής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News