Ρέθυμνο

Δώρισε 5 υπολογιστές σε μαθητές του Πανόρμου, ο Σύλλογος Γονέων

Δείγμα προσφοράς, ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης

5 Η/Υ πλήρως εξοπλισμένους για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης, αγόρασε με χρήματα που συγκέντρωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πανόρμου και στη συνέχεια δόθηκαν σε μαθητές του σχολείου που δε διέθεταν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να συμμετέχουν ισότιμα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Αυτοί οι Η/Υ, θα επιστραφούν στο σχολείο και θα εξοπλίσουν το εργαστήριο Πληροφορικής. 

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος: «Ευχαριστούμε θερμά, που μέσα σε αυτήν την κρίση και στη γενικότερη δυσχερή οικονομική συγκυρία που βιώνουμε ως κοινωνία, οι Γονείς των Μαθητών του Γυμνασίου Πανόρμου απέδειξαν ότι αξίες όπως η προσφορά, ο εθελοντισμός, η ενσυναίσθηση και η αλληλεγγύη, όχι μόνο δεν έχουν ατονήσει, αλλά βρίσκουν πάντα κάποιους, που με την πρώτη ευκαιρία τις κάνουν πράξη.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο Νικόλαο Σαρρή από το Πάνορμο και άλλα πρόσωπα, που παρόλο που δεν έχουν παιδιά στο σχολείο μας συνεισέφεραν γενναιόδωρα σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια