Ρέθυμνο

Προσλήψεις λόγω κορωνοϊού στο Ρέθυμνο - Οι ειδικότητες που ζητούνται

Πότε λήγει η προθεσμία - Πως θα κάνετε την αίτηση

Μέχρις τις 11 Δεκεμβρίου μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των 8 θέσεων εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.

Οι εργαζόμενοι θα προσληφθούν με 8μηνες συμβάσεις.

Αναλυτικότερα:

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οχτώ (8) μηνών, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, εξαιτίας της ανάγκης λήψης προληπτικών ή κατασταλτικών μέτρων, λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας, που προκύπτουν από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοϊού COVID-19. Αναλυτικά οι ειδικότητες είναι:

             ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων

             ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας,

             ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας,

             δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΤΕ Νοσηλευτών

             δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων, και

             ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση (Παράρτημα Β’) και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (katrin@crete.gov.gr).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες η-μερολογιακά), και ορίζεται από Τετάρτη 02.12.2020 έως και Παρασκευή 11.12.2020 και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγρά-φει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση, το «Παράρτημα Α’», το οποίο περιλαμβάνει: i) οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης, σε συνδυασμό με επισημάνσεις σχετικά με τα προσόντα και τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων σύμφωνα με την ανακοίνωση και ii) τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής  καθώς και την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής («Παράρτημα Β’»),  ΕΔΩ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια