«Έκρηξη» υγειονομικών για τις μαζικές προσαγωγές χωρίς μέτρα ασφαλείας - 43 πρόστιμα των 300€ στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
«Έκρηξη» υγειονομικών για τις μαζικές προσαγωγές χωρίς μέτρα ασφαλείας - 43 πρόστιμα των 300€ στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

43 τα πρόστιμα σε μη μασκοφόρους διαδηλωτές - «Έγινε μεγάλη διασπορά του ιού στην κοινότητα», λένε οι γιατροί

Η μαζική προσαγωγή δεκάδων διαδηλωτών για το πολυτεχνείο χθες στο Ρέθυμνο και μάλιστα μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, χωρίς καν να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, προκάλεσε την «έκρηξη» γιατρών και πολιτών, που κάνουν λόγο για μεγάλη διασπορά του φονικού ιού στην κοινότητα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ρεθύμνου σχολιάζοντας στην ΚΡΗΤΗ TV την κατάσταση που επικράτησε χθες τόσο στον κόμβο Θεοτοκοπούλου, όσο και στο Αστυνομικό Μέγαρο, έκρουσε το «καμπανάκι» θέτοντας θέμα δημόσιας υγείας.

Η στάση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. να προσαγάγει κατά δεκάδες τους διαδηλωτές στοιβάζοντας τους αρχικά στις αστυνομικές κλούβες και εν συνέχεια σε χώρους λίγων τετραγωνικών, χωρίς να φροντίσει για την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων ασφαλείας λόγω Covid, προκάλεσε αίσθηση και ποικίλα σχόλια. 

Στο Ρέθυμνο πάντως, το αποτέλεσμα της χθεσινής ημέρας ήταν δύο από τις προσαγωγές να μετατραπούν σε συλλήψεις αργά το βράδυ, ενώ επιβλήθηκαν 43 συνολικά «300άρια» σε ισάριθμους διαδηλωτές που δεν ήταν μασκοφόροι.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News