Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Αυξήθηκαν άρον - άρον τα κρεβάτια στην Κλινική Covid

Ρέθυμνο
Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Αυξήθηκαν άρον - άρον τα κρεβάτια στην Κλινική Covid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επιστρατεύτηκαν» το απόγευμα τέσσερις κλίνες της χειρουργικής κλινικής

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με την δυναμικότητα της Κλινικής Covid του  Νοσοκομείου Ρεθύμνου, το απόγευμα δόθηκε εντολή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr, να «επιστρατευθούν» τέσσερα κρεβάτια της χειρουργικής κλινικής, τα οποία δόθηκαν στην Κλινική Covid για να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζονται σε επίπεδο νομού. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή η εν λόγω κλινική  αναμένεται να αυξήσει την δυναμικότητά της κατά έξι ακόμα κρεβάτια.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, νοσηλεύονται επτά θετικά περιστατικά κορωνοϊού. Μάλιστα μέχρι και το μεσημέρι η συγκεκριμένη κλινική διέθετε 10 συνολικά κρεβάτια από τα οποία όμως, μόνο τα τρία προορίζονταν για τα επιβεβαιωμένα περιστατικά και τα άλλα επτά για νοσηλεία των ύποπτων περιστατικών. 

Ωστόσο, όταν η κλινική «φούλαρε» από τα επιβεβαιωμένα περιστατικά - και κατά συνέπεια μειώθηκαν τα διαθέσιμα κρεβάτια για τα ύποπτα- δόθηκε εντολή για αύξηση των κλινών στην εν λόγω κλινική.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News