Ρέθυμνο: Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού για τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού για τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκκρεμεί το αποτέλεσμα για έναν ακόμα γιατρό – Επιστρέφουν κανονικά στα καθήκοντά τους

Αρνητικά είναι -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του neakriti.gr - τα μοριακά τεστ για τον κορωνοϊό, στα οποία υποβλήθηκαν νωρίτερα γιατροί της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. 

Ωστόσο, εκκρεμεί το αποτέλεσμα του τεστ για έναν ακόμα γιατρό, που εξακολουθεί να παραμένει σε καραντίνα. 

Οι παιδίατροι που βγήκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό επιστρέφουν άμεσα στα καθήκοντα τους, όπως επίσης στις θέσεις τους στα Κέντρα Υγείας επιστρέφουν άμεσα και οι δύο παιδίατροι που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά, όσο διάστημα οι παιδίατροι του Νοσοκομείου, βρίσκονταν σε καραντίνα.

Επίσης αρνητικές στον κορωνοϊό είναι οι έξι νοσηλεύτριες της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες μάλιστα είχαν μπει σε 5ήμερη καραντίνα και οι οποίες επιστρέφουν αύριο Τρίτη, κανονικά στην εργασία τους.

Σημειώνεται ότι η Προϊσταμένη της Παιδιατρικής Κλινικής Ρεθύμνου κ. Βάλια Παγκάλου, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με ένα συγκινητικό μήνυμα, εκφράζει τις ευχαριστίες σε όλους όσους έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. «Αυτή τη φορά σταθήκαμε τυχεροί… τον τρομάξαμε τον ιό», καταλήγει σχολιάζοντας με χιούμορ η κ. Παγκάλου.

Δεν παραλείπει επίσης να σχολιάσει και να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στις νοσηλεύτριες που έμειναν «πίσω», σε εκείνες που εξακολουθούσαν να δίνουν αγώνα μέσα στην κλινική, χωρίς ρεπό, ώστε να μην «στερηθεί» το Ρέθυμνο, την Παιδιατρική Κλινική!  

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

«Φτου ξελευτερία... το λέγατε μικροί; Από αύριο επιστροφή στην δική μας κανονικότητα και μας αρέσει τόσο πολύ κι ας είμαστε στην πρώτη γραμμή κρούσης! Σας Ευχαριστώ όλους από καρδίας για τα αμέτρητα μηνύματα ενδιαφέροντος, αγάπης και συμπαράστασης, αλήθεια με συγκινήσατε παρά πολύ... δεν αισθάνθηκα μόνη ούτε λεπτό! Αυτή τη φορά σταθήκαμε τυχεροί... τον τρομάξαμε τον ιό! Να προσέχετε και να τηρείτε τα μέτρα!

ΥΓ: Ευχαριστώ θερμά τις λιγοστές νοσηλεύτριες μου εκτός καραντίνας που πήραν το τμήμα στις πλάτες τους αγόγγυστα και εργάστηκαν χωρίς ρεπό για να μη στερηθεί ο νομός την παιδιατρική κλινική!!!».

 

(Φωτογραφία Rawpixel)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News