Η καραντίνα «άδειασε» και το Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Η καραντίνα «άδειασε» και το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα σπίτια τους κλείστηκαν οι Ρεθυμνιώτες αναζητώντας τρόπους για να περάσουν δημιουργικά τις ημέρες του lockdown

Μετά την χθεσινή «φρενίτιδα» που έπιασε και τους Ρεθυμνιώτες οι οποίοι ξεχύθηκαν κατά δεκάδες στους δρόμους, σήμερα η εικόνα της πόλης άλλαξε άρδην. Οι δρόμοι ερήμωσαν, θυμίζοντας ημέρες του Μαρτίου και του Απριλίου, καθώς οι περισσότεροι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, ψάχνοντας να βρουν τρόπους για να περάσουν δημιουργικά τις ημέρες της νέας καραντίνας. 

Ωστόσο, από το πρωί -και όπως όλα δείχνουν και αύριο μέχρι το βράδυ- τα ραντεβού στα κομμωτήρια και του Ρεθύμνου, είναι κλεισμένα κυρίως από τις κυρίες που θέλουν να περιποιημένες και στην «τρίχα» ακόμα και την περίοδο της καραντίνας.

Μεγάλες ουρές επίσης σχηματίζονται από το πρωί και κατά διαστήματα και στα σούπερ μάρκετ της πόλης, με τους καταναλωτές να σπεύδουν να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το νοικοκυριό τους, ώστε να ελαχιστοποιήσουν τις εξόδους τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, σε ότι αφορά στα καταστήματα εστίασης που διαθέτουν ντελίβερι και take away, αυτό που σημειώνουν είναι ότι τις πρώτες ώρες της καραντίνας που διανύουμε, οι περισσότεροι Ρεθυμνιώτες προτιμούν το ντελίβερι απ’ ότι το take away, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε στην πρώτη καραντίνα που ζήσαμε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News