Πυροσβεστικό κλιμάκιο Περάματος: Υπολειτουργεί λόγω covid - Σε καραντίνα 7 πυροσβέστες

Κρήτη
Πυροσβεστικό κλιμάκιο Περάματος: Υπολειτουργεί λόγω covid - Σε καραντίνα 7 πυροσβέστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

κλιμάκιο του εοδυ προχώρησε σε τεστ σε 14 πυροσβέστες

Αποδεκατισμένο εξαιτίας του κορωνοιού είναι από το απόγευμα της Δευτέρας το πυροσβεστικό κλιμάκιο στο Πέραμα Μυλοποτάμου, αφού πέρα από τον 26χρονο εποχιακό πυροσβέστη που «χτυπήθηκε» από τον covid-19, εκτός υπηρεσίας έχουν τεθεί 6 ακόμα συνάδελφοι του που βρίσκονται σε καραντίνα.

Νωρίς το πρωί  της Τετάρτης, στην περιοχή βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που έλαβε δείγματα από 14 συνολικά υπαλλήλους, ενώ είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Οι δύο υπάλληλοι του πυροσβεστικού κλιμακίου Περάματος που έμειναν πίσω, αμέσως μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, έκαναν τον απαραίτητο έλεγχο στα οχήματα της υπηρεσίας τους, ώστε να είναι έτοιμοι να παρέμβουν σε οτιδήποτε χρειαστεί. Κάτι αντίστοιχο άλλωστε έκαναν και χθες όταν λόγω της κακοκαιρίας κλήθηκαν για απάντληση υδάτων σε σπίτι στο Πάνορμο.

Σε κάθε περίπτωση η περαιτέρω λειτουργία του πυροσβεστικού κλιμακίου Περάματος θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των  τεστ.

Αν υπάρξουν και άλλα επιβεβαιωμένα κρούσματα, τότε η αναστολή λειτουργίας του πυροσβεστικού κλιμακίου θεωρείται σίγουρη.

Από την πρώτη στιγμή πάντως η δημοτική αρχή Μυλοποτάμου προχώρησε σε απολύμανση των εγκαταστάσεων του κλιμακίου, ενώ ενθαρρυντικό είναι το πρώτο αποτέλεσμα του τεστ που έγινε στον συνάδελφο του 26χρονου πυροσβέστη που είχαν μαζί βάρδια την Κυριακή και το οποίο βγήκε αρνητικό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News