Συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αποκάλυψε η έρευνα της αστυνομίας

Σε συλλήψεις που αφορούν σε δυο διαφορετικά περιστατικά με ναρκωτικές ουσίες, προχώρησαν αστυνομικοί  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.

Στην πρώτη περίπτωση, εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων οκτώ δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν οκτώ  δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ύψους έως και 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Ακολούθως, στην δεύτερη περίπτωση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 100 γραμμάρια κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 115,7 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News