Λύθηκε το μυστήριο για 37 υποθέσεις κλοπών – Λεία 150.000 ευρώ

Ρέθυμνο
Λύθηκε το μυστήριο για 37 υποθέσεις κλοπών – Λεία 150.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, κάρτες ανάληψης χρημάτων από σπίτια του Ρεθύμνου

Στην εξιχνίαση συνολικά 37 υποθέσεων κλοπών – διαρρήξεων (35 τετελεσμένες και 2 απόπειρες) οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών, που κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 10.03.2019 έως και 10.12.2019, οι έξι ημεδαποί διέπραξαν συνολικά τριάντα επτά (37) κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες (35 τετελεσμένες και 2 απόπειρες) στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης.

Κατά τη διάρκεια της συνολικής τους δράσης αφαίρεσαν, κοσμήματα και τιμαλφή συνολικής χρηματικής αξίας 142.680 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 7.702 ευρώ κινητά τηλέφωνα, κάρτες ανάληψης χρημάτων, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδής πράξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News