Προβληματισμός των γονιών για το κόστος των τεστ COVID στα παιδιά τους

Ρέθυμνο
Προβληματισμός των γονιών για το κόστος των τεστ COVID στα παιδιά τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκκληση για λύσεις σε μια σειρά ζητημάτων για την ασφάλεια και την ατομική προστασία των μαθητών  

Έκκληση σε κάθε αρμόδιο φορέα να δρομολογήσει λύσεις σε μία σειρά από ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και στην ατομική προστασία των παιδιών τους τις ώρες του σχολείου, απευθύνει η ένωση γονέων μαθητών του δήμου Ρεθύμνου, με αφορμή τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που επικρατούν λόγω κορωνοϊού.

Πέρα από την σχολαστική καθαριότητα των σχολικών μονάδων που αξιώνουν, οι γονείς ξεκαθαρίζουν πως είναι αδύνατον να επιβαρυνθούν οι ίδιοι και τα έξοδα για τα τεστ κορωνοϊού, στα οποία θα πρέπει να υποβάλλονται τα παιδιά τους σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα ίδια με αυτά του κορωνοϊού. 

Καμπανάκι κρούουν όμως οι γονείς και στο ΚΤΕΛ από το οποίο ζητούν την δρομολόγηση επιπλέον λεωφορείων, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός που -όπως λένε- παρατηρείται σήμερα στα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές κυρίως εντός του αστικού ιστού. «Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, αρκεί να μας ενημερώσετε», απαντά το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου.

Οι γονείς των μαθητών αξιώνουν να μπει οριστικό τέλος και στο πρόβλημα με τα πολυάριθμα τμήματα μαθητών, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει.

Σε κάθε περίπτωση οι γονείς των μαθητών του μητροπολιτικού δήμου στο Ρέθυμνο, υποστηρίζουν πως το επόμενο βήμα θα είναι οι δυναμικές κινητοποιήσεις εκ μέρους τους, σε περίπτωση που δεν εισακουσθεί η φωνή τους.

(Φωτογραφία: INTIME)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News