Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ομάδες Γονέων και τα επιμορφωτικά σεμινάρια στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ομάδες Γονέων και τα επιμορφωτικά σεμινάρια στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις υλοποιούν η Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας Δ.Ρ.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ομάδες Γονέων που αποτελούν ένα ιδιαίτερα επωφελή κύκλο επιμορφωτικών- βιωματικών σεμιναρίων για γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, το οποίο συνδιοργανώνουν και υλοποιούν η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου, το Τμήμα Παιδείας Δ.Ρ. και το Κέντρο Κοινότητας Δ.Ρ. Λίγες θέσεις απέμειναν ακόμη διαθέσιμες, μέχρι να συμπληρωθεί ο ενδεδειγμένος (λόγω εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων) αριθμός συμμετοχών, γι’ αυτό παρακαλούνται οι συμπολίτες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σε κάποια από τις παρακάτω Ομάδες Γονέων, να απευθυνθούν στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρεθύμνης (οδός Γερακάρη 63), τηλ. 28313 - 41 256 και 28313 - 41 261 ή μέσω e-mail: [email protected].

Οι συναντήσεις θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, 18:30 – 20:30, (μία κάθε 15ήμερο) στο Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνης, σε τέσσερεις διαφορετικές ομάδες αναλόγως με την βαθμίδα φοίτησης των παιδιών. Επιτρέπεται η συμμετοχή Γονέων σε παραπάνω από μια ομάδες, εφόσον ενδιαφέρονται.

Τις επιστημονικές εισηγήσεις στις Ομάδες Γονέων όπως και τις απαντήσεις σε ερωτήματα που θα τεθούν από Γονείς στο πλαίσιο των συναντήσεων, προσφέρουν εθελοντικά επιστημονικοί φορείς (Κέντρο Πρόληψης Ρεθύμνου, Σύλλογος Ψυχολόγων Ρεθύμνου, Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων, Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.): Επαγγελματικός Προσανατολισμός κ.α.) και επαγγελματίες ιατροί, ψυχολόγοι, εκπαιδευτικοί, ειδικοί παιδαγωγοί του Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News