Τον αιφνιδίασαν on air για την αγάπη του στην Κρήτη

Ρέθυμνο
Τον αιφνιδίασαν on air για την αγάπη του στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Περίμενα να τελειώσει η καραντίνα για να έρθω στην αγαπημένη μου Κρήτη», δήλωσε

Μια σημαντική στιγμής σε απευθείας σύνδεση ήταν η βράβευση ενός Γερμανού τουρίστα που πάνω από 20 χρόνια επιλέγει την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ρέθυμνο για διακοπές.

Ο κ. Μπάλου παρέλαβε το βραβείο από την αντιδήμαρχο Τουρισμού στο Ρέθυμνο, Πέπη Μπιγλιράκη ενώ μιλώντας στη διάρκεια της εκπομπής «ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ» στον Μάνο Δασκαλάκη και την Στέλλα Μαθιουδάκη, δήλωσε συγκινημένος για την συγκεκριμένη βράβευση μιλώντας με τα πιο θερμά λόγια για την Κρήτη και του Κρητικούς.

«Περίμενα να τελειώσει η καραντίνα για να έρθω στην αγαπημένη μου Κρήτη», δήλωσε ο συγκινημένος ο κος Μπάλου στέλνοντας και ένα μήνυμα προς τους Κρητικούς δηλώνοντας ότι από όλα τα σημεία που έχει ταξιδέψει η Κρήτη είναι η αγαπημένη του και νιώθει απόλυτα ασφαλείς στο νησί ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Μάλιστα κάλεσε τους Ευρωπαίους να ταξιδέψουν χωρίς φόβο στην Κρήτη.

Από το ξενοδοχείο THEARTEMIS η κ. Μπιγλιράκη αναφέρθηκε στην δυναμική των επαναλαμβανόμενων τουριστών λέγοντας πως αυτοί είναι η περιουσία της Κρήτης ακόμα και στις δύσκολες εποχές της πανδημίας του κορωνοϊού εκφράζοντας και την ικανοποίηση της για το τρόπο που το Ρέθυμνο και οι φορείς της υγείας αντιμετώπισαν τα κρούσματα στην τουριστική περίοδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News