Βλάβη στην υδροδότηση «αποκάλυψε» τις άθλιες σωληνώσεις

Ρέθυμνο
Βλάβη στην υδροδότηση «αποκάλυψε» τις άθλιες σωληνώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νερό οι κάτοικοι για δεύτερη μέρα

Μία ακόμα βλάβη στην υδροδότηση κάποιων περιοχών του πρώην δήμου Νικηφόρου Φωκά στο Ρέθυμνο (η πολλοστή από τις αρχές του καλοκαιριού μέχρι και σήμερα), ήταν αρκετή για να φέρει στο φως την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή.  

Όπως κατήγγειλαν στο neakriti.gr κάτοικοι της Γωνιάς ,οι οποίοι έστειλαν και τις φωτογραφίες, τόσο η περιοχή τους όσο και το χωριό Άγιος Ανδρέας έχουν μείνει από νερό από την Τρίτη στις 7 το απόγευμα.  

Πεπαλαιωμένο το δίκτυο

Συνεργεία της ΔΕΥΑΡ που έσπευσαν στο σημείο για να εντοπίσουν την βλάβη και να την αποκαταστήσουν, αναγκάστηκαν να σκάψουν το δρόμο, με αποτέλεσμα να έρθει στο φως το πεπαλαιωμένο δίκτυο της Επιχείρησης. Μάλιστα όπως μας ανέφεραν, η έκπληξη όλων κατοίκων της περιοχής ήταν μεγάλη, εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα δίκτυα, τα οποία όπως φαίνονται ακόμα και στις φωτογραφίες είναι σκουριασμένα.  

Επίσης, κάτοικοι της Γωνιάς δυσανασχετούν και για το γεγονός ότι οι σωλήνες για την υδροδότηση της περιοχής τους, βρίσκονται στο ίδιο σημείο με τις σωληνώσεις του αποχετευτικού δικτύου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News