Κορωνοϊός: Λήγει σήμερα η καραντίνα για τον 43χρονο Ρεθυμνιώτη

Ρέθυμνο
Κορωνοϊός: Λήγει σήμερα η καραντίνα για τον 43χρονο Ρεθυμνιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι μέλος οικογένειας του Ρεθύμνου που νόσησαν αρκετά μέλη της, αλλά πλέον όλοι έχουν αναρρώσει

Κανονικά αναμένεται να επιστρέψει από αύριο το πρωί στις επαγγελματικές και κοινωνικές του δραστηριότητες, ο 43χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα θετικός στον κορωνοϊό, έπειτα από το τεστ που του έγινε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. 

Από την πρώτη στιγμή, οι γιατροί έκριναν ότι ο εν λόγω άνδρας, δεν χρήζει νοσηλείας και του συνέστησαν να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες, όπως έγινε. 

Ο 43χρονος (που δεν είναι σύζυγος της 38χρονης, η οποία αρχικά νόσησε, αλλά έχουν συγγενική σχέση) είναι μέλος οικογένειας του Ρεθύμνου που έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες από τον κορωνοϊό.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας, τα οποία νόσησαν και που ήταν από τον παππού μέχρι τα δισέγγονα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον όλοι είναι καλά στην υγεία τους και πως έχει ήδη παρέλθει ο 14ημερος περιορισμός που τους είχε τεθεί. 

Μάλιστα τα μικρότερα μέλη της ίδιας οικογένειας -που επίσης είχαν βρεθεί θετικά στον ιό- έχουν ήδη αναρρώσει, καθώς έχει παρέλθει και για αυτά η 14ημερη καραντίνα και πλέον παρακολουθούν κανονικά τα μαθήματά τους στα σχολεία τους, καθώς και όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες τους.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News