Ρέθυμνο

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κεντρικούς οδούς στο Ρέθυμνο

Σε ποιες οδούς θα πραγματοποιηθούν τα έργα

Ξεκινούν τα έργα ασφαλτόστρωσης σε κεντρικούς οδούς της πόλης του Ρεθύμνου μετά και την σημερινή (21/9/2020) υπογραφή της σχετικής σύμβασης του έργου «Βελτίωση βατότητας – ασφαλτοστρώσεις οδών 2020», από τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργο Χ. Μαρινάκη και τον ανάδοχο εργολάβο.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, το έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό 281.841,77 € και χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου. Σύμφωνα με τη σύμβαση, θα υλοποιηθούν επεμβάσεις σε δημοτικές οδούς που χρήζουν βελτίωσης ή συντήρησης, με ανακατασκευή του οδοστρώματος (τομές, φρεζάρισμα, αποξήλωση υφιστάμενου οδοστρώματος, επίστρωση με ασφαλτικό, προσαρμογή φρεατίων κλπ).

Προτεραιότητα δόθηκε στην αποκατάσταση οδοστρώματος κεντρικών οδικών αρτηριών και συγκεκριμένα στις οδούς: Μοάτσου, Κουντουριώτη και στις προεκτάσεις τους Ζυμβρακάκη, Παστέρ, Δημοκρατίας και Μικρασιατών. Διευκρινίζεται ότι, εάν κριθεί αναγκαίο, θα συμπεριληφθούν και άλλες οδοί κατά την εκτέλεση του έργου.

Σύμφωνα με τη συμβατική προθεσμία εκτέλεσης των έργων και εφόσον οι καιρικές και άλλες συνθήκες το επιτρέψουν, θα ολοκληρωθούν σε πέντε μήνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια