Άγιος Βασίλειος: Ασφαλτοστρώθηκε δρόμος μειώνοντας την απόσταση κατά 2 χιλιόμετρα

Ρέθυμνο
Άγιος Βασίλειος: Ασφαλτοστρώθηκε δρόμος μειώνοντας την απόσταση κατά 2 χιλιόμετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε ένα έργο που αλλάζει τον οδικό χάρτη περιοχής του Δ. Αγίου Βασιλείου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Κισσού Κάμπος – Βάτος του Δ. Αγίου Βασιλείου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε ένα ακόμα έργο του Δήμου Αγίου Βασιλείου που αλλάζει τον οδικό χάρτη της περιοχής.

Συγκεκριμένα παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία η ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει τον οικισμό Βάτο με τον Κισσού Κάμπο μήκους 1.200 μέτρα και μέσου πλάτους 5 μέτρων, με συνολικό προϋπολογισμό 120.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης επισκέφθηκε την περιοχή και δήλωσε σχετικά: «Εκτός από την σύνδεση όλων των παραλιών μας, η οποία ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα, στοχεύουμε και στην αναβάθμιση των κάθετων αξόνων με στόχο την βελτίωση τις προσβασιμότητας στους οικισμούς αλλά και την ενίσχυση της επισκεψιμότητας του παραλιακού μετώπου.

Ο συγκεκριμένος δρόμος μειώνει την απόσταση Κισσού Κάμπος – Βάτος κατά 2 χιλιόμετρα εξυπηρετώντας τους κατοίκους όλων των οικισμών από τον Βάτο μέχρι την Αγία Παρασκευή.

Παράλληλα, πρόκειται για μια περιοχή με δυναμικό πρωτογενή τομέα και πλέον ο δρόμος θα προσφέρει άνετη πρόσβαση στις εκμεταλλεύσεις των δημοτών μας.

Θα ήθελα, για πολλοστή φορά, να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και την έγκριση της χρηματοδότησης του εν λόγω δρόμου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News