Στο εδώλιο ο ιερέας για το «κήρυγμα» κατά της μάσκας - Ξεκάθαρο μήνυμα Μαρινάκη

Ρέθυμνο
Στο εδώλιο ο ιερέας για το «κήρυγμα» κατά της μάσκας - Ξεκάθαρο μήνυμα Μαρινάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνωρίζουν τα εκκλησιαστικά όργανα πως πρέπει να συμπεριφερθούν - Κανείς δεν έχει δικαίωμα να στέλνει άλλους ανθρώπους στο θάνατο

Σαφέστατο μήνυμα πως όλοι θα πρέπει να τηρούμε απαρέγκλιτα τις αποφάσεις και τους νόμους του ελληνικού κράτους, έστειλε μιλώντας χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ ΤV και στον Μάνο Δασκαλάκη, ο δήμαρχος Ρεθύμνου, στην σκιά των όσων διαδραματίστηκαν ανήμερα του αγιασμού για το πρώτο κουδούνι στο 5ο νηπιαγωγείο της πόλης.

Ο Γιώργος Μαρινάκης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην περίπτωση του 47χρονου ιερέα -ο οποίος βρίσκεται ήδη αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη- υποστήριξε ότι πρόκειται για τραγωδία.

Ερωτηθείς ιδιαίτερα για τον «πύρινο λόγο» του ενώπιων μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, ο δήμαρχος απάντησε πως ο εν λόγω κληρικός υπόκειται στο δίκαιο της εκκλησίας της Κρήτης, τονίζοντας πως τα αρμόδια εκκλησιαστικά όργανα γνωρίζουν πως θα πρέπει να συμπεριφερθούν. 

Ιδιαίτερα προβληματισμένος όμως για την έξαρση του κορωνοϊού, ο Γιώργος Μαρινάκης, μιλώντας για την μειοψηφία των πολιτών του Ρεθύμνου που παρουσιάζει την δική της άποψη κόντρα στις υποδείξεις των επιστημόνων, τόνισε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στέλνει άλλους ανθρώπους στον θάνατο.

Τέλος ο πρώτος δημότης της πόλης, σχολίασε και τα απανωτά κρούσματα που καταγράφονται σχεδόν σε ημερήσια βάση στο Ρέθυμνο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλα έχουν άμεση σχέση με τις αντιλήψεις των πολιτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News