Ρέθυμνο

Βγήκε ο πατέρας & μπήκε η κόρη στο νοσοκομείο - Από την καραντίνα στο σπίτι της, στην κλινική covid

Δύο μέχρι στιγμής οι νοσηλευόμενες στην αντίστοιχη κλινική του ιδρύματος

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να εισαχθεί στην κλινική covid μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το βράδυ και η 56χρονη Ρεθυμνιώτισσα, η οποία είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες θετική στον κορωνοϊό και παρέμενε σε κατ’ οίκον περιορισμό. 

Η γυναίκα αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα όταν η κατάσταση της υγείας της επιβαρύνθηκε, με τους γιατρούς να κρίνουν πλέον απαραίτητη την νοσηλεία της στην αντίστοιχη κλινική για όσο διάστημα χρειαστεί. 

Η 56χρονη -σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr - είναι κόρη του 76χρονου Ρεθυμνιώτη που νοσηλευόταν μέχρι και το μεσημέρι -οπότε και πήρε εξιτήριο - στην κορωνοκλινική του ρεθυμνιώτικου νοσοκομείου.

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω οικογένεια έχει δοκιμαστεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα από τον φονικό ιό, καθώς πέρα από τον πατέρα (76χρονος) και την κόρη (56χρονη), έχουν νοσήσει η εγγονή (38χρονη) του ηλικιωμένου και κόρη της 56χρονης, καθώς και τα δύο δισέγγονά του, ηλικίας 15 και 9 ετών, αντίστοιχα. 

Μέχρι και αυτή την ώρα στην κλινική covid του νοσοκομείου πέρα από την 56χρονη, νοσηλεύεται και η 69χρονη Ρεθυμνιώτισσα, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με το προαναφερόμενο κρούσμα. Και σ’ αυτή την περίπτωση από τον κατ’ οίκον περιορισμό που βρισκόταν η εν λόγω γυναίκα, κατέληξε στην κλινική covid, όταν η κατάσταση της υγείας της επιβαρύνθηκε. 

Εν τω μεταξύ, από την ιχνηλάτηση των επαφών της 69χρονης προέκυψε ότι είναι θετικός στον ιό και ο 80χρονος σύζυγός της, ο οποίος όμως παραμένει σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι του. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια