Καθαρισμός τάφρων & πρανών στο επαρχιακό δίκτυο Ρεθύμνου

Ρέθυμνο
Καθαρισμός τάφρων & πρανών στο επαρχιακό δίκτυο Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδηγίες προς τους πολίτες

Σε ενημέρωση των πολιτών σχετικά με εργασίες καθαρισμού τάφρων και πρανών που θα πραγματοποιηθούν στις επαρχιακές οδούς 5 και 6, από την Παλιά Εθνική Οδό προς Ρούστικα – Σαϊτούρες – Καλονύχτη – Παλιά Εθνική οδό, προχωράει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες, που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα, λάστιχα μέσα στο σώμα της οδού (τάφρο και πρανές) να τα απομακρύνουν άμεσα.

Επίσης να κόψουν με μέριμνά τους τα κλαδιά, που εμποδίζουν την ορατότητα, όπως και να φροντίσουν να μην παρεμποδίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων, στις τάφρους της οδού, με τυχόν διαβάσεις, που έχουν κατασκευάσει.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, θα αποκατασταθεί η λειτουργία και η ασφάλεια της οδού και δεν θα δίδονται αποζημιώσεις.

Επιπλέον, παρακαλούνται οι οδηγοί, να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες σήμανσης, που θα υπάρχει στις επαρχιακές οδούς καθ’ όλη την διάρκεια καθαρισμού.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News