«Έκρυβε» χασισόδενδρα στο μποστάνι του ανάμεσα σε φασολιές και συκιές

Ρέθυμνο
«Έκρυβε» χασισόδενδρα στο μποστάνι του ανάμεσα σε φασολιές και συκιές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην δικαιοσύνη 55χρονος από χωριό του Μυλοποτάμου κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Πίστεψε ότι θα μπορούσε να ξεγελάσει ακόμα και την αστυνομία, όπως είχε κάνει με τους συγχωριανούς του, όμως, «έπεσε έξω» αφού το πρωί συνελήφθη και πλέον βρίσκεται -για πρώτη φορά στα 55 του χρόνια- αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη!

Ο λόγος για έναν κάτοικο από χωριό του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ο 55χρονος είχε την φαεινή ιδέα να καλλιεργήσει τα χασισοδένδρα του μέσα στο μποστάνι του σπιτιού του και μάλιστα ανάμεσα στις φασολιές και τις συκιές που είχε στον κήπο του και οι οποίες λόγω ύψους «σκέπαζαν» τα παράνομα δένδρα. Μάλιστα είχε φροντίσει να «διπλώσει» ελαφριά από την πάνω μεριά τα δενδρύλλια κάνναβης -τα οποία σε ύψος έφταναν τα τρία μέτρα- ώστε να «σκεπάζονται» πλήρως από τις φασολιές και τις συκιές και έτσι να μην γίνονται καθόλου αντιληπτά! 

Μέσα στο μποστάνι του σπιτιού του, που σημειωτέων βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του χωριού, οι αστυνομικοί βρήκαν και εκρίζωσαν 27 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ο δράστης καλλιεργούσε επιμελώς, ενώ στο χοιροστάσιο ιδιοκτησίας του, που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πέρα από τον κήπο του, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα τρία δενδρύλλια που επίσης βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης και ήταν ύψους έως και 3 μέτρα. 

Εξάλλου, στους ίδιους χώρους βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε, ενώ σημειώνεται πως πρόκειται για μία ακόμη χασισοφυτεία, η οποία δεν χαρακτηρίζεται ως «ορφανή». 

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

(Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News