Ρέθυμνο

Επτά φυτείες κάνναβης εντοπίστηκαν σήμερα στον ορεινό Μυλοπόταμο

429 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν στον Μυλοπόταμο με τη συνδρομή του ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας

Επτά φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν στο Ρέθυμνο σήμερα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας και με τη συνδρομή του Ελικοπτέρου και ειδικότερα σε περιοχές των Δήμων Μυλοποτάμου και Ανωγείων.

Πιο αναλυτικά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν εφτά φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε ορεινές και δασώδης περιοχές των παραπάνω Δήμων, όπου καλλιεργούντο επιμελώς και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά τετρακόσια είκοσι εννέα (429) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3,5 μέτρων στο στάδιο της ανάπτυξης τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 429 δενδρύλλια κάνναβης

Ολοκληρώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές των Δήμων Μυλοποτάμου και Ανωγείων. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά εφτά φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά τετρακόσια είκοσι εννέα (429) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης οργανώθηκε σήμερα (02.08.2020) το πρωί συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή των παραπάνω Δήμων

Στην επιχείρηση αυτή, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, αστυνομικοί των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου και Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνου, με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν εφτά (7) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε ορεινές και δασώδης περιοχές των παραπάνω Δήμων, όπου καλλιεργούντο επιμελώς και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά τετρακόσια είκοσι εννέα (429) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3,5 μέτρων στο στάδιο της ανάπτυξης τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Τα ανωτέρω δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση στους χώρους των φυτειών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια