Απίστευτο τροχαίο στην πόλη του Ρεθύμνου χωρίς καν τραυματίες

Ρέθυμνο
Απίστευτο τροχαίο στην πόλη του Ρεθύμνου χωρίς καν τραυματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ι.Χ. μετά από τρελή πορεία αναποδογύρισε στον κήπο πολυκατοικίας - Άγιο είχαν μητέρα και γιός που βγήκαν χωρίς γρατζουνιά από το όχημα

Τύχη βουνό είχαν τα ξημερώματα ένας 25χρονος Ρεθυμνιώτης και η μητέρα του, όταν το όχημά τους -άγνωστο το πώς- αφού διέγραψε μια τρελή πορεία στον δρόμο, κατέληξε αναποδογυρισμένο στον κήπο μιας πολυκατοικίας. 

Το τροχαίο έγινε γύρω στη 1 τα ξημερώματα στην περιοχή του Μασταμπά (στις παρυφές της πόλης) και συγκεκριμένα στο ύψος των εγκαταστάσεων του ΙΓΜΕ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο νεαρός οδηγός του Ι.Χ. -στο οποίο επέβαινε και η 50χρονη μητέρα του- κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ξεκινήσει μια τρελή πορεία στον δρόμο, που ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν άδειος από άλλα οχήματα.

Το Ι.Χ. του 25χρονου αφού ξήλωσε κυριολεκτικά τα κολωνάκια που υπήρχαν στο δρόμο -και στην μία πλευρά αλλά και στην άλλη- τελικά αναποδογυρίσει στον κήπο μιας πολυκατοικίας, οπότε και ακινητοποιήθηκε. 

Κάτοικοι της περιοχής που αντιλήφθηκαν το περιστατικό και πετάχτηκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους, είδαν να βγαίνουν μόνοι τους και χωρίς καν γρατζουνιές από το αναποδογυρισμένο όχημα τους, τόσο ο νεαρός οδηγός όσο και η μητέρα του. 

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσε δύναμη του τμήματος Τροχαίας Ρεθύμνου, η οποία και κατέγραψε το συγκεκριμένο τροχαίο, χαρακτηρίζοντας το ως ένα τροχαίο υλικών ζημιών. 

Ωστόσο και οι ίδιοι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν επί τόπου δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι εκείνη την ώρα, ευτυχώς, δεν κινείτο κανένα άλλο όχημα ή πεζός στον συγκεκριμένο δρόμο, αλλά και στα πεζοδρόμια της πυκνοκατοικημένης περιοχής του Μασταμπά.

Σε κάθε περίπτωση, αξιωματικοί της Υπηρεσίας που έχουν συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, διερευνούν την υπόθεση στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας. 

Για πολλοστή φορά πάντως, οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου εφιστούν την προσοχή των οδηγών ειδικότερα αυτή την περίοδο. 

Άλλωστε, οι συστηματικοί έλεγχοι που διενεργούνται τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου και στους δρόμους του Ρεθύμνου, έχουν επιφέρει «βροχή» προστίμων σε αμελείς οδηγούς, ενώ οι πιο συχνές παραβάσεις που βεβαιώνονται τα τελευταία 24ωρα αφορούν στην μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους, όπως επίσης και στην κατανάλωση αλκοόλ. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News