Έκλεψε «παραφουσκωμένο» πορτοφόλι και έγινε… τσακωτός

Ρέθυμνο
Έκλεψε «παραφουσκωμένο» πορτοφόλι και έγινε… τσακωτός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνδρας «μπούκαρε» σε επιχείρηση και έκλεψε πορτοφόλι το οποίο περιείχε 1.125 ευρώ

Κατάφερε να αποσπάσει πορτοφόλι, το οποίο περιείχε 1.125 ευρώ, πριν από τέσσερις ημέρες, ωστόσο σήμερα πιάστηκε στη «φάκα» αλλοδαπός άνδρας.

Ειδικότερα, ο άνδρας εισέβαλε σε επιχείρηση στο Ρέθυμνο και έκλεψε το πορτοφόλι γυναίκας (ελληνίδας) το οποίο περιείχε το σημαντικό αυτό χρηματικό ποσό.

Σήμερα το πρωί ωστόσο ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος αλλοδαπός άνδρας είχε πάρει το πορτοφόλι της γυναίκας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, κατηγορούμενο για κλοπή.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Εξιχνιάστηκε, σήμερα (14.08.2020) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, κλοπή πορτοφολιού από επιχείρηση, για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, την (10.08.2020) άγνωστο άτομο, εισήλθε σε επιχείρηση και αφαίρεσε πορτοφόλι ημεδαπής το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.125 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός είχε προβεί στην εν λόγω κλοπή.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News