Αυξάνονται τα κρούσματα στην Κρήτη - 53χρονη στη Μονάδα Covid του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ρέθυμνο
Αυξάνονται τα κρούσματα στην Κρήτη - 53χρονη στη Μονάδα Covid του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 53χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στην κλινική covid

Μια 53χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο νοσηλεύεται ήδη στην μονάδα covid του νοσοκομείου της πόλης, καθώς το τεστ για τον κορωνοιό στο οποίο υπεβλήθη χθες, βγήκε θετικό.

Εκτός την 53χρονη στο Ρέθυμνο, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δύο είναι και θετικά κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και ένα στην Περιφερειακή Ενότητα Αγίου Νικολάου. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η 53χρονη γυναίκα προσήλθε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου έχοντας δύσπνοια και πυρετό και άμεσα υπεβλήθη σε τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου βγήκαν σήμερα.

Αυτή την ώρα η 53χρονη Ρεθυμνιώτισσα νοσηλεύεται απομονωμένη στην μονάδα covid και μάλιστα είναι σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η γυναίκα στους γιατρούς, η ίδια δεν ταξίδεψε το προηγούμενο διάστημα εκτός Ρεθύμνου, ενώ μέλη του ΕΟΔΥ έχουν ήδη ξεκινήσει την διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών της γυναίκας.

Το σημερινό περιστατικό είναι το μόνο μέχρι στιγμής που νοσηλεύεται στην μονάδα covid του νοσοκομείου Ρεθύμνου, ενώ το προηγούμενο -που είναι μια 23χρονη φοιτήτρια του πανεπιστημίου Κρήτης με καταγωγή από το Ηράκλειο- εξακολουθεί να παραμένει σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News